Hendrik Groen met Live Audiodescriptie

Datum: 15 april 2023; 20.15 uur

Locatie: Stadstheater Arnhem

HendrikGroenOpgewektnaardeeindstreepLIGGENDCopyright-Victor-Meijer

Hendrik Groen
Opgewekt naar de eindstreep

Hendrik Groen heeft de harten veroverd van iedereen en daarom komt hij nog één keer terug in het theater.

Ben je benieuwd hoe het Hendrik vergaat nadat het verzorgingshuis waar hij woonde gesloten is? Komt dan zeker naar het theater! 
Het gaat namelijk niet zo goed met hendrik, hij wordt steeds vergeetachtiger en heeft steeds minder overzicht. Hendrik houdt opnieuw een dagboek bij om grip te houden op zijn leven. Uiteraard levert dat hilarische situaties op met zijn vriendinnen Leonie (88) en Frida (10).

De cast bestaat zoals altijd uit jonge acteurs waarvan Beau Schneider de hoofdrol speelt. Regisseur Gijs de Lange verwoord het als volgt: 'In iedere bejaarde zit nog altijd een jong iemand verborgen'.

Programma

We verzamelen op het Stationsplein in Arnhem waarna we samen naar het restaurant JANS' lopen waar we gezellig samen gaan dineren, we hebben hier het theatermenu besteld dat een steeds wisselend aanbod heeft. JANS' ligt in de buurt van het theater en is max. 1 km lopen vanaf het station. Na het diner gaan we samen naar het theater voor de inleiding en de meet & feel van 'Komt het zien', eventueel is er daarna nog gelegenheid om een kopje koffie te drinken waarna u plaats kunt nemen in de zaal voor de prachtige ontroerende voorstelling. Na de voorstelling gaan we samen terug naar het station voor de reis terug naar huis.

De voorstelling wordt door 'Komt het Zien' voorzien van live audiodescriptie met vooraf een meet & feel waarbij u uitleg krijgt over het decor, de kostuums kunt voelen en de stemmen van de acteurs alvast kunt horen. Hiervoor komt u ongeveer 1.5 uur voordat de voorstelling begint naar het theater.

oud-huis-eenzaam-hendrik-groen-twin-travel

Prijsinformatie

Reisprijs: € 95
 
Begeleiding Twin Travel: € 49
 
Inclusief: Voorstelling Hendrik Groen, diner bij JANS' voorafgaand aan de voorstelling, 
 
Exclusief: Drankjes, vervoer naar Arnhem
 
Opstapplaatsen: Centraal station Arnhem, Stadstheater Arnhem
 
Belangrijke informatie: 
* We verzamelen op het Stationsplein in Arnhem en lopen gezamenlijk (1 km) naar het Stadstheater
* Wilt u na de voorstelling blijven overnachten in Arnhem dan kunnen wij voor u een hotelovernachting boeken in de buurt van het theater (niet inbegrepen)
 
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen van de overheid