Preston Palace

Aantal dagen: 5

Begindatum reis: 16 januari 2023

Einddatum reis: 20 januari 2023

20190718141706

Reisbeschrijving

In Twente kan het allemaal. Er gaat niks boven Twente! ….en er zijn vast nog meer kreten die de veelzijdigheid van Twente in een paar woorden benadrukken.
Buiten is het koud en wat is er dan fijner dan feest vieren in Preston Palace. Als je hier logeert dan hoef je de deur niet eens meer uit, Preston Palace heeft het - net als Twente - allemaal.

20190718142436

Accommodatie

Preston Palace is een uniek all-inclusive hotel en uitgaanscentrum waar superveel te doen is. Er is een subtropisch zwemparadijs, een indoor-kermis, een feestzaal met 's avonds live muziek en een bioscoop. Ook zijn er veel restaurants en barretjes waar je lekker kunt eten en drinken. Ga een uurtje biljarten met een reisgenoot of begeleider, geniet van de live muziek, drink gezellig samen een kop koffie in de koffiecorner of een biertje in de pub.

20190718143436

Programma

Preston Palace is een all inclusive hotel en biedt zoveel entertainment dat je eigenlijk het hotel niet uit hoeft om je te vermaken:

subtropisch zwemparadijs
indoor kermis
bowlingbaan
biljart, snooker, pooltafels
midgetgolf
bioscoop
winkeltjes 
wellness: massages en gezichtsbehandelingen

Een leuk uitstapje buiten het hotel is bijvoorbeeld het Bolletje Museum in Almelo, met de bus kun je heel gemakkelijk van Preston Palace naar het centrum van Almelo en Preston Palace organiseert ook zelf regelmatig excursies.

20190718142703

Prijsinformatie

Reisprijs: € 599
 
Begeleiding Twin Travel: € 299
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 125
 
Beschikbaarheid: op aanvraag
 
Inclusief: Verblijf in een tweepersoonskamer o.b.v. all-inclusive, luxe fotoboek
 
Exclusief: Overige consumpties, persoonlijke uitgaven, excursies, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs
 
Opstapplaatsen: station Almelo of Preston Palace
 
Belangrijke informatie: We verzamelen op station Almelo en gaan van daaruit samen naar Preston Palace, eventueel kunnen wij pendelen tussen het station en Preston Palace met onze eigen bus. Uiteraard mag u ook rechtstreeks naar Preston Palace komen, we ontmoeten u dan daar.
 
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen die de overheid stelt.