Web Analytics Made Easy - Statcounter

4-daagse vaarvakantie

Aantal dagen: 4

Begindatum reis: 22 mei 2023

Einddatum reis: 25 mei 2023

DSC0859

Reisbeschrijving

Varen in Nederland en ondertussen leuke stadje aandoen en bezoeken, deze vaarvakantie heeft het allebei. Vanuit Hasselt in Overijssel varen we via de binnenwateren door Noord Nederland. De wind in je haren voelen terwijl je aan boord een kop koffie drinkt....heerlijk!

Accommodatie

We varen met het omgebouwde vrachtschip 'De Jonathan'. Het schip is 40 meter lang en beschikt over zes 2 persoonshutten, benedendeks is een gezellige eet- en zitruimte met een open keuken. De bemanning bestaat uit een schipper en een maat die zich zullen mengen in de groep en gezellig mee eten. Ben je geïnteresseerd in de werking van het schip en wil je wel eens rondkijken in de stuurhut? Vraag het de schipper en je wens zal in vervulling gaan.

1019175

Programma

Dag 1; Je komt op eigen gelegenheid naar Hasselt om aan boord van het schip te gaan. Zodra iedereen rond 11.00 uur aan boord is vertrekken we naar Kampen voor onze eerste stop en overnachting.

Dag 2; We varen vandaag vroeg weg uit Kampen, via het Veluwemeer komen we vroeg in de middag aan in Harderwijk. Hier kunt u van boord om Harderwijk te verkennen of natuurlijk naar het Dolfinarium te gaan.

Dag 3. Vanuit Harderwijk varen we vandaag richting Urk, hier kunt u een visje scoren, een museum bezoeken of de vuurtoren beklimmen.

Dag 4; Helaas is dit alweer de laatste dag van deze fijne vaarvakantie. Vanuit Urk varen we in een rustig tempo terug naar Hasselt waar we rond 15.00 uur aankomen.

Vuurtoren-urk-Twin-Travel

Prijsinformatie

Reisprijs: € 699 p.p.
 
Begeleiding Twin Travel: € 399
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 175
 
Beschikbaarheid: 2 plekken
 
Inclusief: Verblijf op de Jonathan o.b.v. vol pension, non-alcoholische drankjes aan boord, bedlinnen, havengelden.
 
Exclusief: Overige drankjes en consumpties, handdoeken, vervoer naar en van Hasselt, excursies en entreegelden, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaatsen: Haven Hasselt.
 
Minimale deelname: 6 reizigers.
 
Belangrijke informatie: 
 
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen die de overheid stelt.