Web Analytics Made Easy - Statcounter

Kerstmarkten in Berlijn

Aantal dagen: 5

Begindatum reis: 13 december 2023

Einddatum reis: 17 december 2023

Kerstmarkt-berlijn-twin-travel

Reisbeschrijving

Berlijn, daar moet je geweest zijn!
Deze historische stad heeft zoveel te bieden dat je jezelf gemakkelijk kunt verliezen in alle mogelijkheden. Wat wil je zien?
De Brandenburger Tor? Checkpoint Charlie? De Kurfurstendamm of misschien wel het sprookjesachtige slot Charlottenburg? In deze periode staat Berlijn uiteraard in het teken van kerst en de kerstmarkten, lichtjes, muziek en veel gezelligheid.

Accommodatie

Abba Berlin hotel is een viersterrenhotel dat is gelegen in een van de drukste delen van het centrum van Berlijn en op de meest ideale plek om de stad te ontdekken. Het ligt dicht bij het exclusieve commerciële gebied van de Kurfurstendamm, op een paar minuten lopen van de belangrijkste toeristische attracties, zoals de Brandenburger Tor, en met uitstekende toegang tot het metrosysteem van Berlijn.

Uw kamer is zeer ruim, met een afmeting van minimaal 26 m2 en is uitgerust met individueel regelbare airconditioning, geluiddichte ramen, hypoallergene vloeren, een plasma-tv, een minibar en een kluisje ter grootte van een laptop of tablet.

kerstmarkt-berlijn-gendarmenmarkt-twin-travel

Programma

We reizen met de internationale trein vanuit Hengelo in een paar uur naar het centrum van Berlijn waarna we inchecken bij het Abba Hotel. In Berlijn zijn in deze periode tal van kerstmarkten die onmogelijk allemaal te bezoeken zijn, in overleg met de groep wordt er een keuze gemaakt welke kerstmarkten er bezocht worden. 
Op de laatste dag stappen we weer in de trein die ons terug naar Nederland brengt na een indrukwekkende reis.

U ontvangt bij aankomst in Berlijn de 'Berlin Welcome Card' waarmee u onbeperkt kunt reizen met het openbaar vervoer en kortingen krijgt bij verschillende attracties.

6

Prijsinformatie.

Reisprijs: € 699,-
 
Begeleiding Twin Travel: € 399,-
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 275,-
 
Beschikbaarheid: 3x eenpersoonskamer en 4x tweepersoonskamer.
 
Inclusief: verblijf o.b.v. logies/ontbijt in het ABBA Berlin Hotel, internationale treintickets, Berlin Welcome Card, toeristenbelasting, fotoboek.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, diner, lunch, drankjes, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage calamiteitenfonds (€ 2.50), reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Paspoort of ID-kaart.
 
Opstapplaatsen: Station Hengelo (OV).
 
Belangrijke informatie: 
- Geleidehonden kunnen helaas niet mee.
- Minimale deelname: 4 reizigers
 
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen die de overheid stelt.