Web Analytics Made Easy - Statcounter

Jongerenreis Achterhoek

Aantal dagen: 8

Begindatum reis: 17 april 2023

Einddatum reis: 24 april 2023

minigolf-resort-achterhoek---begeleide-vakantie

Reisbeschrijving

Doe jij 'Normaal' in de Achterhoek?

Je denkt er niet zo snel aan, maar in de Achterhoek is van alles te beleven. Dit prachtige gebied ligt helemaal in het oosten van Nederland, tegen de Duitse grens aan. Wist je dat de bekende band Normaal uit de Achterhoek komt? Of ken je misschien Jovink en de Voederbietels beter? Misschien ben je al eens op de Zwarte Cross geweest? Je hoort het al, de Achterhoek bruist en leeft. Naast de bekende bands spotten is nog veel meer te doen in de Achterhoek, maar met een drankje rond de vuurkorf is natuurlijk ook geen straf.

Accommodatie

We logeren in een luxe 12 persoons houten villa op Resort de Achterhoek in Lochem. Van buiten heeft de Boekhorst l’Etage 12 wel iets van een Canadese blokhut en ook binnen zie je veel houten elementen terugkomen. In de woonkamer vind je een zithoek met televisie en een aparte eethoek. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. In totaal telt dit chalet 6 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond en 5 boven. Alle slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden. Daarnaast heeft dit chalet 2 badkamers met douche en toilet en er is een apart toilet aanwezig. Rond de vakantiewoning is een heerlijke tuin met een gemeubileerd terras. We kunnen de bus bij het chalet parkeren en er is gratis wifi. Houd er wel rekening mee dat het park in de natuur ligt en dat de wifi minder snel is dan je thuis gewend bent.

Achterhoek-twin-travel

Wat kun je ondernemen in de Achterhoek?

Je kunt:

- naar een klimpark
- een biertje drinken in het stamcafé van Normaal
- de weg zoeken in een doolhof
- knuffelen en wandelen met Alpaca's :-)

Natuurlijk kun je nog veel meer ondernemen, maar dat kunnen we ook samen beslissen als we samen aan een drankje zitten in onze mooie villa.

Oh ja....vergeet je badpak niet, want zwemmen kan altijd.

Klimbos-achterhoek-twin travel

Prijsinformatie

Reisprijs: € 625,- p.p.
 
Begeleiding Twin Travel: € 399,-
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 175,-
 
Beschikbaarheid: 8 vakantieplekken.
 
Inclusief: Verblijf in een 12 persoons villa bij Resort de Achterhoek, gebruik van alle faciliteiten van het park, vervoer per minibus tijdens de vakantie, eerste basisboodschappen.
 
Exclusief: Maaltijden, drankjes, consumpties, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2.50), reserveringskosten (€ 35,-).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaatsen: Meppel, Zwolle, Deventer.
 
Belangrijke informatie: 
- Hulphond toegestaan, max. 1.
- Minimale deelname: 6 reizigers.
- Het is mogelijk om met twee Twin-reizigers een begeleider te delen, er moet dan wel nog een reiziger zijn met dezelfde wens en je hebt niet constant een begeleider nodig. Is die er niet dan ontvang je kort voor vertrek nog een factuur voor het restantbedrag van de begeleider.
 
Covid-19: Je moet kunnen voldoen aan de actuele eisen die de overheid stelt.