Praktische informatie

Ik wil graag boeken

Voordat u een boeking maakt leest u de algemene voorwaarden zorgvuldig door, u moet hiermee akkoord gaan als u een reis wilt boeken. Een reis boeken kan uitsluitend schriftelijk en bij voorkeur via de website. U kunt wel telefonisch een optie op een reis nemen als u nog even wilt nadenken of moet overleggen. Een optie duurt maximaal vier werkdagen, afhankelijk van de mate van beschikbaarheid. Na vier werkdagen vervalt de optie automatisch.

Reisinformatie

De reisdocumenten ontvangt u ongeveer drie weken voor vertrek per email, de reisdocumenten bestaan uit:

  • Deelnemerslijst met vertrektijden
  • Thuisblijversbericht
  • Noodformulier
  • Evt. vluchtgegevens en/of opstapplaatsen

Uw verblijf

Voor het boeken van de reis hebt u al gezien in welke accommodatie u verblijft. Bij aankomst in de accommodatie worden de reizigers ingedeeld op de kamers met uw eigen begeleider of een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Bij elke reis zijn er, tegen een meerprijs, een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar.

Kamer delen

Als u hebt aangegeven dat u wel een kamer wilt delen met een andere reiziger dan doen wij onze uiterste best om die andere reiziger te vinden. Als u als alleengaande reiziger boekt dan berekenen wij de eenpersoonskamertoeslag direct bij de boeking, mocht er nog een reiziger zijn die de kamer wil delen, dan ontvangt u de toeslag kort voor vertrek terug.

Excursies en activiteiten

We proberen in de reisbeschrijving op onze website altijd een voorbeeldprogramma van de excursies en activiteiten weer te geven, deze kunnen ter plekke nog wijzigen. De reisbegeleiders bepalen samen met u het definitieve programma zodat we het programma zoveel als mogelijk kunnen afstemmen op de wensen en mogelijkheden van de reizigers. Is een bepaalde genoemde excursie heel belangrijk voor u, geeft u dat dan bij de boeking aan. We proberen hier indien mogelijk rekening mee te houden.

Dieet

Als u een dieet gebruikt moet u dat bij de boeking doorgeven, wij houden hier zo goed als mogelijk rekening mee. Diëten die van levensbelang zijn zoals Glutenvrij zijn niet altijd uitvoerbaar, zeker in het buitenland kan dit moeilijk zijn. Als u een dergelijk dieet gebruikt, vraagt u dan voor het boeken of dit haalbaar is.