IngridIk ben Ingrid Roelofs, verpleegkundige van beroep, woonachtig in Emmen en de eigenaresse van Reisburo Vakantie & Zorg.

Als verpleegkundige heb ik altijd in de ouderenzorg gewerkt en daar kwam al snel en regelmatig de vraag: 'Ik wil graag op vakantie, maar wie neemt dan de zorg over?' Na een aantal individuele reizen te hebben begeleid als verpleegkundige ontstond bij mij de behoefte om dit voor meer mensen mogelijk te maken en zo heb ik in 2008 Reisburo Vakantie & Zorg opgericht.

Ik ben zelf gek op reizen en ik vind dat reizen voor iedereen mogelijk moet zijn, met of zonder beperking. Met dit in het achterhoofd probeer ik elk jaar opnieuw een mooi programma samen te stellen met zonvakanties voor de liefhebbers, rustige vakanties, cruises en uitdagende vakanties voor de avonturiers.

In 2022 is Twin Travel als label aan Reisburo Vakantie & Zorg toegevoegd en ik verdiep me met veel plezier in de specifieke behoeften die de doelgroep van reizigers met een visuele beperking hebben.

Ik hoop u snel te ontmoeten op één van onze reizen en wens u vanaf hier alvast veel vakantieplezier.

 

Foto van Helay de RuiterEn ik ben Helay de Ruiter.

Ik was docent Engels op de middelbare school van beroep en nu plan en organiseer ik reizen voor Reisburo Vakantie en Zorg. Ik woon in Emmen, samen met mijn man en onze 2 katten.

Van nature ben ik een ontzettend zorgzaam type. Reizen en de wereld zien heb ik altijd willen combineren met zorgen voor mensen. In eerste instantie wilde ik dan ook stewardess worden, zodat ik van beide een beetje kon doen. Deze droom heb ik gauw aan de kant gezet, om het onderwijs in te gaan. Hier heb ik mooie en leerzame jaren gehad. Na lang zoeken en de moed eindelijk verzameld te hebben, voor een carrière switch, heb ik uiteindelijk de overstap gemaakt naar Reisburo Vakantie en Zorg. 

De doelgroep spreekt mij ontzettend aan en hier kan ik heel veel van mijn zorgzame kant in kwijt. Daarnaast mag ik hopelijk uw dromen uit laten komen, door geweldige reizen voor u in elkaar te zetten. Over visuele beperkingen weet ik niet veel, maar ik ben een spons als het aankomt op nieuwe kennis. Ik verdiep mij dan ook met liefde en plezier in de specifieke behoeften van reizigers met een visuele beperking en daarmee hoop ik de vakantie en activiteiten zo passend mogelijk te maken. 

Voor Twin Travel zal ik de contact persoon zijn en daarmee hoop ik u snel te ontmoeten op één van onze reizen of aan de telefoon en wens u vanaf hier alvast veel vakantieplezier.

thumbnailIMG4279

  Hallo reizigers!

 Mijn naam is Nicky Pol, ik ben 26 jaar en sinds begin Oktober werkzaam bij Reisburo Vakantie & Zorg. Tijdens mijn HBO-V studie heb ik stage gelopen bij het reisburo en heb ook nadien meerdere       reizen begeleidt waar sommigen van jullie mij wellicht al van kennen. In 2021 ben ik afgestudeerd van de HBO-V en ben hierna met veel plezier aan het werk gegaan op de cardiologie afdeling van het   Scheper Ziekenhuis in Emmen.

 Al enige jaren ben ik samen met mijn Amerikaanse vriend. In 2022/2023 heb ik 1,5 jaar door Amerika gereisd en ben ik absoluut verliefd geworden op het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ik  ben daarom naast het werk ook druk bezig om mijn emigratie naar het prachtige Florida rond te krijgen.

 Ik houd ervan om nieuwe plekken te ontdekken en cultuur te snuiven. De afgelopen jaren heb ik al veel mooie landen mogen bezoeken.

 Ik hoop een leuke tijd tegemoet te gaan en wie weet kom ik u nog eens tegen op reis.

 Met zonnige groet,

 Nicky