Dromen in Bodrum

Aantal dagen: 8

Begindatum reis: 5 juli 2024

Einddatum reis: 12 juli 2024

bodrum-aan-zee-begeleide-reis

Dromen in Bodrum

Welkom in Bodrum, een prachtige stad aan de kust van Turkije! Bodrum is beroemd om zijn zonnige weer, mooie stranden en historische charme. Verken het indrukwekkende kasteel van Bodrum, geniet van ontspannende momenten op de witte zandstranden en ontdek de levendige markten vol kleurrijke souvenirs. Proef heerlijke Turkse gerechten in gezellige restaurants en maak een ontspannende boottocht langs de betoverende Egeïsche Zee. Bodrum wacht op je met open armen en belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring!

Blue Dreams Hotel

Ontdek de magie van Blue Dream Resort in Bodrum! Dit betoverende resort ligt aan de kust en biedt schitterend uitzicht op de glinsterende Egeïsche Zee. De kamers zijn comfortabel en kleurrijk ingericht, perfect voor een ontspannen verblijf. Dompel jezelf onder in het verfrissende zwembad of geniet van zonsondergangen op het privéstrand. Proef smakelijke gerechten in het restaurant en beleef plezier met het animatieteam. Blue Dream Resort belooft een droomachtige vakantie-ervaring voor iedereen. Je fijne kamer heeft airco, wifi, tv, kluisje en koelkastje. Daarnaast heeft elke kamer een eigen badkamer met douche, föhn en toilet.

Programma

Er is geen vast programma, je gaat hier genieten van het strand en de zee. Het centrum van Bodrum ligt op ongeveer 10km en heeft veel te bieden. In het hotel kun je excursies boeken naar wens.

Straat-in-bodrum-begeleide-reis
Blue-Dream-resort-van-Boven
 

Prijsinformatie

Reisprijs: € 1399,- p.p.
 
Begeleiding via Twin Travel: € 749,-
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 225,-
 
Beschikbaarheid: 4x eenpersoonskamer en 4x tweepersoonskamer.
 
Te boeken tot: 1 mei 2024.
 
Inclusief: Verblijf in een tweepersoonskamer bij Blue Dreams Resort o.b.v. all-inclusive, vluchten vanaf Düsseldorf Int., 20kg ruimbagage.
 
Exclusief: Consumpties buiten de all-inclusive formule, transfer naar Düsseldorf Airport, fotoboek, toeristenbelasting, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 9,- p.p.), bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2.50), reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Paspoort of ID-kaart.
Visum: Als u korter dan 30 dagen in Turkije blijft dan hoeft u geen visum aan te vragen.
 
Opstapplaatsen: Airport Düsseldorf Int.
 
Belangrijke informatie: 
- Hulphonden niet toegestaan.
- Op verzoek kunnen we de transfer naar Düsseldorf Airport regelen vanaf Weert of Nijmegen. Kosten + € 350,- per taxi (max. 7 personen)
- Je paspoort of ID-kaart moet bij aankomst in Turkije nog minimaal 6 maanden geldig zijn.
 
Aanbevolen vaccinaties:
- DTP (Difterie, Tetanus en Polio).
- Hepatitus A (besmettelijke geelzucht).

Meer informatie over reisvaccinaties vindt je op de website van de GGD.

Reisbegeleiders
- Prijs voor begeleider van Twin-Travel: € 649,-
- Reis je als begeleider met eigen auto naar de luchthaven, dan boeken we graag de parkeerplaats voor je.
- Kun je iemand meenemen naar Düsseldorf Airport, geef dat dan bij ons aan.