Oud & Nieuw op een Canarisch Eiland

Aantal dagen: 10

Begindatum reis: 28 december 2022

Einddatum reis: 6 januari 2023

cran-canaria-380

Reisbeschrijving

Zeg nou eens zelf… Wie wil oud & nieuw niet doorbrengen op Gran Canaria? Je hebt net de kerstdagen in Nederland achter de rug en vervolgens mag je het jaar afsluiten op het strand met een cocktail of mocktail in je hand. Even de kou vergeten en jezelf klaar maken voor het nieuwe jaar. Deze vakantie kan je misschien wel helpen om al je goede voornemens op een rijtje te zetten, zodat je als een nieuw persoon het nieuwe jaar in kan gaan.  

Als dit je goed in de oren klinkt, dan wil je deze vakantie zeker niet missen. 

cran-canaria-265

Accommodatie

Tijdens onze vakantie in Gran Canaria verblijven wij in het adembenemende hotel Corallium Dunamar en dit nog wel All inclusive! Dit hotel is een oase aan rust en authenticiteit. Het hotel ligt aan de eerste lijn van het beroemde strand Playa del Inglés in het zuiden van het eiland. Dit betekent dat het hotel direct aan het strand ligt. 

Het hotel is voorzien van 3 prachtige zwembaden met kristalhelder water en je kunt natuurlijk ook heerlijk genieten van een koud drankje op je stoel en genieten van de warme zon. Daarnaast biedt het hotel allemaal verschillende activiteiten die je helpen om te relaxen en even helemaal los te komen van de buitenwereld, zodat jij je aan het einde van de reis een compleet nieuw persoon voelt, die vol energie de wereld weer aan kan. 

Ook kun je in de buurt van het hotel ook waterski's huren, surfen, tennissen of golfen. 'S avonds kun je genieten van verschillende lokale artiesten die overal in het hotel aanwezig zijn en hun muzikale talenten delen met de gasten. 
 

Kamers 

In dit hotel hebben we tweepersoonskamers gereserveerd die voorzien zijn van twee eenpersoonsbedden. De kamers hebben een moderne inrichting, een fantastisch balkon, satelliet-tv, staande lamp, gratis WiFi en kluis om je waardevolle bezittingen op te slaan. 

De badkamer is compleet ingericht met een inloop douche, een haardroger en een gevarieerde selectie van voorzieningen van ons merk Corallium cosmetica.

Habitacion-Double-estandar-Budget-Corallium-Dunamar02-kamer-zorgvakantie

 

Corallium-Dunamar-Doble-Estandar-05-2

 

Programma

Dag 1. Reis en aankomst op Gran Canaria.

Deze dag staat in het teken van reizen naar en onze aankomst op Gran Canaria. We vliegen gezamenlijk vanuit Nederland naar het eiland. Aangekomen in het hotel, nemen we de tijd om uit te rusten en uit te pakken. Het programma voor deze dag is helemaal vrij en mag iedereen lekker zelf invullen. Daar waar de één de eerste dag even rustig aan wil doen en bijkomen, wil de ander er misschien meteen op uit. Dat is natuurlijk allemaal mogelijk. We hebben een heerlijk all inclusive hotel waaruit iedereen zijn ding kan en mag doen.

Dag 2 tot en met 9. Excursies en vrij programma.

Tijdens deze reis gaan we gezamenlijk één excursie doen en hebben we een gezamenlijk gala diner, aangezien we rond de feestdagen in het hotel aanwezig zijn.

De excursie die wij gaan doen, gaat naar het Krokodillen park. Net zoals een kat of een hond deel uit kan maken van het gezin, zijn exotische dieren er inmiddels ook in geslaagd om voet aan de grond te krijgen bij mensen thuis. Het probleem ontstaat op het moment dat we ons realiseren dat de zorg die deze eigenaardige huisdieren eigenlijk nodig hebben, verre van traditionele huisdieren is. Hierdoor weten we niet meer wat wij met deze dieren aan moeten en komen deze dus uiteindelijk in het park terecht.

Crocodile Park is de thuisbasis van vele dieren die door mensen zijn meegebracht of die door overheidsdiensten in beslag zijn genomen. Velen dieren hebben vreselijke verhalen over misbruik en verwaarlozing en vinden in dit park een goed thuis.

De rest van de dagen kan en mag vrij ingevuld worden. Het is uiteraard een vakantie en wij vinden het belangrijk dat iedereen kan doen en ervaren wat hij of zij graag wil. Gooi je excursie ideeën in de groep en misschien is er wel meer animo om uitjes te gaan maken. Maar voel je vooral vrij om te doen waar je lekker zin in hebt tijdens deze reis.

Dag 10. Vertrek.

Helaas.. De dag dat we weer naar huis moeten is aangekomen. Vandaag staat weer in het teken van onze terugreis naar Nederland. We pakken de koffer in en reizen gezamenlijk weer naar huis na een heerlijk verfrissende vakantie en een koffer vol fijne herinneringen. 

cran-canaria-341

Prijsinformatie

Reisprijs: € 2999,-
 
Begeleiding Twin Travel: € 1499,-
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 510,-
 
Inclusief: Vliegtickets, verblijf in all inclusive hotel, shuttle service naar hotel, entree krokodillen park + vervoer, galadiner, fotoboek, toeristenbelasting
 
Exclusief: Reis van en naar vliegveld, persoonlijke uitgaven, consumpties buiten all-inclusive formule, overige excursies, fooien, bijdrage GGTO (€7,50 p.p.), reis- en annuleringsverzekering, bijdrage calamiteitenfonds (€2,50), reserveringskosten (€ 35)
 
Reisdocument: Geldig ID-kaart of paspoort
 
Opstapplaatsen: Schiphol Airport
 
Belangrijke informatie: Er mogen deze reis max. 2 officiële geleidehonden mee. Hiervoor kan door het hotel en de luchtvaartmaatschappij naar documentatie gevraagd worden en er kunnen enige restricties zijn. 
 
Corona: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de regering stelt.  
 
Minimale deelname: 4 personen