Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tandemvakantie Deventer

Aantal dagen: 8

Begindatum reis: 13 mei 2023

Einddatum reis: 20 mei 2023

twin-travel-begeleide-tandemvakantie

Reisbeschrijving

Deventer, een eeuwenoude Hanzestad aan de IJssel en o.a. bekend van de jaarlijkse boekenmarkt en het Dickens Festijn. Deventer is historisch gezien erg interessant, de stad beschikt over veel bezienswaardigheden zoals de Proosdij, het oudste stenen woonhuis van Nederland. Maar ook andere monumentale gebouwen, bijzondere gevelstenen, historische kerken en oeroude pleinen zijn de moeite waard. De IJssel is ook een grote publiekstrekker in Deventer, de rivier slingert zich brutaal langs Deventer en scheidt Overijssel van Gelderland.

Accommodatie

Midden in Deventer ligt Hotel het Gilde, gevestigd in een prachtig historisch pand. Het hotel ligt op slechts 500m van de oude binnenstad en wordt omringd door een prachtige stadstuin. In de binnenstad zijn ontelbaar veel heerlijke restaurantjes en terrasjes, dus ook culinair zal het je aan niks ontbreken in Deventer. Verder ligt het hotel ongeveer 700m van het station van Deventer. Je kamer beschikt over een badkamer met toilet, douche of bad, telefoon, tv, draadloos internet.

deventer-gevelsteen-twin-travel-tandemvakantie
gevelsteen-deventer-twin-travel-fietsvakantie
 

Programma

Dag 1. Aankomst in Deventer.
U komt op eigen gelegenheid naar Hotel Gilde in Deventer waar u de andere gasten en begeleiders ontmoet. Is het voor u moeilijk om naar het hotel te komen, geeft u dat dan bij de boeking aan, we kunnen dan proberen om een pendeldienst te regelen tussen het dichtstbijzijnde station en het hotel. De gehuurde tandems staan bij het hotel al trappelend te wachten.

Dag 2 t/m 7. Fietsen en de omgeving verkennen.
We maken deze dagen elke dag een fietstocht met een lengte tussen de 30 en 60 kilometer. We fietsen langs de IJssel, richting het mooie Zutphen of een stukje Gelderland in. De omgeving is prachtig en leent zich perfect om te fietsen. Na de lange prachtige fietstochten kun je na een opfrisbeurt de stad in om elke avond in een ander restaurant te eten.

Dag 8. Afscheid van Deventer.
Na een heerlijke week is het vandaag tijd om moe, maar voldaan afscheid te nemen van Deventer. Na het ontbijt gaat iedereen op eigen gelegenheid weer naar huis.

zorgvakantie-zutphen-veluwe

Prijsinformatie

Reisprijs: € 725,-
 
Begeleiding Twin Travel: € 399,-
 
Toeslag eenpersoonskamer: € 245,-
 
Beschikbaarheid: 1 plek
 
Inclusief: Verblijf in een tweepersoonskamer bij Hotel Gilde o.b.v. logies/ontbijt, huur tandems, fietsroutes, fotoboek.
 
Exclusief: Lunch, diner, drankjes en overige consumpties, toeristenbelasting (€ 3,- p.p.p.n.), reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.). reserveringskosten (€ 35).
 
Reisdocument: Geldig ID-bewijs.
 
Opstapplaatsen: Hotel Gilde.
 
Belangrijke informatie
- Minimale deelname: 10 reizigers.
- We hebben 4 elektrische tandems beschikbaar en 4 gewone tandems. Graag bij de boeking de voorkeur aangeven.
- denk aan fietstassen.
- Geleidehonden kunnen niet mee.
- Als je een eigen tandem meeneemt krijg je eenmalig een korting van € 45,-.
 
Covid-19: Je moet kunnen voldoen aan de actuele eisen die de overheid stelt.